03.04.2016

HL i skiskyting 2016, så videre til Ridderuka på Beitostølen :o)

Det er godt å være på tur, men det er også godt å være hjemme igjen :o).  I dag rakk vi fergen fra Kjøpsvik med god margin, hele 15 minutter før fergen gikk klokken 16,  kunne vi stoppe bobilen på fergeleiet og sette middagen på koking.  For effektivt måtte det være, middagen ble laget og spist på fergen mellom Kjøpsvik og Drag - og når fergen var over, var til og med koppene vasket :o).  Så bar det videre til Bodø og vi var fremme i god tid før Harald og Isabell skulle fly videre til Oslo.  Denne gangen fikk de skiene med - hele 5 par, så vi får tro det holder :o)))  De to kommer sent frem til Oslo, for så å hente leiebi og kjøre videre til Beitostølen.  Kan ikke si at jeg misunner min bedre halvdel akkurat i kveld/natt...  Det er godt å sitte i godstolen, med datamaskinen på fanget og slappe litt av før man kryper til køys.  En ny spennende uke venter, både for oss her hjemme og de to på Beitostølen.

3. april 2016 Se bilder

13.03.16

Det er NNM i skiskyting på Mo i Rana, og jeg er hjemme...

Litt rart å være hjemme mens Harald drar med to av jentene på NMM - men denne gangen var det helt nødvendig. Jentene har vært syke den ene etter den andre, men for Alexandra henger det veldig igjen.  Selv ble jeg syk allerede fredagen på HL i langrenn og kroppen vil liksom ikke komme over det.. Det har nå vart i 16 dager og jeg innrømmer at jeg er lei :o(  Svette, frysing, halsvondt, hodepine, muskesmerter og dårlig søvn, er vel ikke helt greia for noen...Har vel vasket rundt 15 maskiner denne helga og enda flyter det over av klær.  "Noen" tror at vaskemaskinen henter klærne på og utenfor vaskerommet, putter dem i maskinen, tar dem ut når maskinen er ferdig, henger dem opp til tørk, tar dem av tørkestativet, bretter dem og legger dem pent tilbake i alle skapene... Sånn fungerer ikke maskinen når mor sjøl er i dårlig form.. ;o)

Har slappet av så godt det er mulig for meg...  Klarte å bare rydde litt utenfor døren lørdag og kjøre en bil med søppel til Vikan.  Så var jeg på besøk hos min søster Sissel m/familie og traff der lillebror Remi m/familie.  I dag har jeg, Alexandra og Maya drukket kaffe på hurtigruta Trollfjord sammen med min Svigersøster Trine og hennes barnebarn.  Etterpå dro vi hjem og laget middag til resten av familien som kom fra Mo.

Nå er det kveld, jeg er ferdig pakket for å dra til Alta og klar for ny arbeidsuke som også innebærer tur til Oslo.  Gleder meg til NNM i Alta, tur innom Sørøya for å tømme hytta der for personlige ting (den er solgt) og påske på vakre Fleinvær.  God arbeidsuke til alle sammen :o))

13. mars 2016 Se bilder

Har blitt lite aktivitet på siden...

Sesongen 2015/2016 er i gang

Denne høsten har arbeid og opp-pussing av huset tatt det meste av tiden.  Å følge opp jentene med treninger, delta i dugnader og etter hvert bli kjent med nye mennesker, ski- og skiskytteranlegg; har vært veldig  berikende.  Men noe tar det tiden fra, og jeg ser at det har blitt vanskelig å følge opp hjemmesiden.  Denne helgen er jeg hjemme, mens Harald, Beatrice og Alexandra har vært i Oslo.  Så nå benytter jeg anledningen til å forsøke å oppdatere.

31. januar 2016 Se bilder

28.06.15

Ferie

28. juni 2015 Les mer

18.06.15

Det pakkes :o)

God morgen :o)

Her i huset har det foregått intensiv vasking av treningsklær m.m. siden forrige helg.  Alexandra og Isabell har feiret henholdsvis 15 og 21 årsdag med familie og venner og i morgen starter ferden sørover.  Isabell skal til Savalen på samling med rekruttlandslaget, en åpen samling der alle syns- og bevegelseshemmede kan delta, Alexandra og Beatrice skal til Holmenkollen og delta på skiskytterskole i en uke, mens Harald, jeg og yngste frøken Valen drar til Sjursjøen der Harald skal ta trener 3 i skiskyting.  Dette kalles FERIE ;o)  Siden helgen har lange joggeturer vært treningsformen og i går var vi 5 på Keiservarden igjen, en av Bodø sine fantastiske utsiktstopper.  Familen deltar i Ti på Topp Bodø og har hatt mange flotte toppturer allerede.  Alle viser flott fremgang og denne sommeren er alle friske - "Bank i bordet" :o).  Ser frem mot en aktiv sommer og en god kopp kaffe nå på morran.

18. juni 2015 Les mer

12. - 14. Juni 2015

Mo i Rana 🌞☔️😎☔️

Så er vi på tur med bobilen igjen 😊.  Denne gangen på Mo i Rana og kretssamling i langrenn.  Var på besøk hos min barndomsvenninne Monica i går med familie, mer enn 30 år siden vi møttes - fikk mange oppdateringer, det var veldig hyggelig og vi gleder oss til å treffe den igjen. Katta ligger i fanget mitt og maler som bare det 😻. Hundene har det også flott på tur - her har alltid noen tid til dem og alle er tett på. 

13. juni 2015 Les mer

Familien har flyttet til Bodø

Lenge siden sist - mye på gang

Etter siste skirenn pakket familien huset på Skjervøy og flyttet til Bodø.  Det er enda ting og gjøre og hente på Skjervøy, så vi er noe frem og tilbake.  Barna har startet på skolen og begynt skytetrening med Bodø Østre.  Sesongen er i gang, så jentene trener variert på barmark. 

Alexandra og Beatrice ble konfirmert den 23.05.15 - En lang planlegging som ble til en strålende dag, med fantastisk hjelp fra familien :o).  Vi gratulerer så masse :o)

Isabell er tatt ut på rekruttlandslaget i langrenn og skiskyting for syns og bevegelseshemmede.  Vi gratulerer - En flott annerkjennelse av en enorm innsats av Isabell :o)

   

Les mer

Søndag 19.04.2015

Randi NNM skiskyting 2015.jpgI dag regner det - og sesongen avsluttes med Nikkens på Laksvatn.  Harald er TD og Isabell eneste utøver fra Team Valen.  Alexandra og Beatrice er i Alta på konfirmasjonsleir og selv er jeg hjemme - slapper av og pakker.  Familien flytter til Bodø - vår hjemby.  Fikk den lyse ideen om å ha min egen side på familiens hjemmeside, det kunne kanskje være artig å dele morsomme historier og utfordringer - for det er det mange av når man har fire så aktive jenter som skal følges opp både på ski og skiskyting. 

Isabell hadde "fullt hus" i går med en bra langrennstid, mammahjertet er stolt av den unge damen som jobber så hardt for å nå sine mål.  På tross masse motgang, er dette jenta som trosser alt å skyver alle hindere til side.  Det blir virkelig spennende å følge henne videre. 

Huset er stille og det er egentlig temmelig merkelig - det er nesten aldri stille her.  I dette huset er det alltid noe som skjer eller skal skje.  Det syder av aktivitet fra morgen til kveld.  Er det en sjelden gang stille - da kan du vedde på at noe er under planlegging...;o)

Så, nå er det på tide å starte dagen med å fylle flere banan-esker, for eskene fyller seg dessverre ikke av seg selv... ;o))

Les mer