Behov for flere sponsorer 👍

Det vil bli trekt 2 trykk av Are Andreassen blant sponsorene for 2019/2020

Are Andreassen sponset i dag Isabell Katharina Valen sin skisatsing med to trykk. Det er bare helt fantastisk.
Rett før ferien forsøkte vi å sende forespørsler på å få sponset mellom 3000 - 5000 kroner fra bedrifter. Det var nok en generelt dårlig tid da mange beslutningstakere allerede var dratt på ferie. Men vi fikk tre bedrifter med på laget: Dips, Polar Quality og Alstad Maskin.
Denne sesongen er spesielt viktig for henne: der er et urviklingsår hvor hun skal gjøre og prøve mye nytt - som er ekstra kostbart. I år ble hun den første funksjonshemmede uansett klasse til å gå Lysebotn Opp. Hun gikk Storheia opp i Hadsel under Arctic Race - nesten umenneskelig for en sittende utøver. Hun ønsker bli den første som tar Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet som sittende. I morgen reiser hun til Sunnaas Sykehus for på nytt å bli utredet, slik at vi kan finne nye metoder og tiltak for at hun skal kunne mestre og prestere.
Are ga trykkende for at vi skulle kunne "trekke" dem som en honnør blant de som sponser henne. Ikke som et lotteri, men for at Isabell skulle kunne føle at hun tross alt hadde noe å gi tilbake.
Isabell er medlem i Løperfondet til Skiforbundet. Det betyr at hun ikke disponerer sponsormidler direkte, men gjør det gjennom å sende regning til Idrettens Regnskapskontor. Skulle du ha en arbeidsgiver du tror kan bidra - så kanskje du kunne spørre om det kunne være mulig å bidra?
Isabell har kontonummer 8160 19 89433 i Løperfondet.
Her er er forøvrig Isabells forespørsel:

http://www.teamvalen.no/forespoersel-om-sponsing.6233634-331484.html
Screenshot_20190908_213304
Trykk fra Are Andreassen 2