Isabell + Breddesamling Beitostølen 3-6

Breddesamling rekruttlandslaget

Beitostølen 3.-6. Mars 2016

Isabell dro fra Bodø til Oslo den 3. Mars. Hun ble hentet på Gardemoen og sammen med trener Anne Ragnhild Kroken og andre utøvere kjørte de til Beitostølen :).  Følgende ble publisert om samlingen på Skiforbudet FH etter samlingen:

"Breddesamlingen på Beitostølen er over, ei helg går fort når man er sammen med en flott gjeng.
Lørdagen var flott med oppholdsvær og flotte forhold i løype og bakke, langrennsgjengen var delt, de sittende brukte løypene rundt Helsesportsenteret mens de stående var på WC stadion hvor teknikktrening i klassisk var viet til første økta samt skyting,mens andre økta var det testløp med innlagt skyting for de som ønsket. En i utgangspunktet like lang løype endet opp med tre ulike ...varianter, dameløype, junior løype og veteranløype.... Uansett godt jobbet av alle sammen!! Økta ble avsluttet med litt styrke og en tur i bassenget
Alpinistene holdt til i Raudalen på lørdag og kom og ble med langrennsgjengen i bassenget - en flott måte og avslutte dagen på! Søndagen kom med mer snø og med økter på tre plasser ble samling avsluttet litt spredt! En flott helg med god innsats av alle sammen!"