Dagens dont

Vi er alle våre egne ledere

Det er bare en ting å si – det er utrolig mye vi har å gjøre her i livet.  Vi er sågodt som vandrende administratorer og ledere av vårt eget liv hver dag.

Da jeg sto opp i dag tenkte jeg egentlig være litt til under dyna.  Men så tenkte jeg på leders vis – opp å stå – start dagen – finn på noe positivt.  Så da ringte jeg først Alexandra som dro til Mo for å hente våpenet sitt i går og plaget henne litt: «Har du vært ute og trent», «Ja pappa, jeg har vært ute i to timer og løpt, jeg ligger og sover, la meg være i fred.» Så da gjorde jeg nettopp det.

Neste administrative oppgave var å kontakte Help kjøpsforsikring pga leiligheten på Mo.  Der er ikke det elektriske anlegget godkjent av Helgeland Kraft, og det er vanninntrenging i kjelleren.  Når ikke borettslaget på Mo klarer ordne opp, så får man bruke kjøpsforsikringen.  Det er faktisk stor nytte og sikkerhet i kjøpsforsikring – det fikk vi erfare da vi kjøpte Veståsen 10 i Bodø.

Så skrev jeg brev til produsenten av Pioner Multi.  Det var en slik båt som vi hadde.  Det har vært noen problemer med denne båttypen, men de skal nå være fikset slik at den siste utgaven skal være tip top.  Båten vår var helt fantastisk og akkurat det vi trenger og har behov for.  Så da er det bare å sette seg ned å skrive og mase om det er mulig med et godt avslag.  Det er på mange måter rabattene vi får rundt omkring som gjør at vi klarer å holde det gående for at jentene satser.  Det handler om å få så mye ut av hver krone som mulig.

Har en flott liten leiebil som erstatning for Volvoen.  En Nissan 7seters Evalia med god beinplass til alle.  Den finnes også elektrisk utgave, men har lest i test at den ikke har gode nok egenskaper som elbil enda.  Men en slik bil tror jeg vil være vår fremtid – for el er fremtiden.

Alexandra er komme hjem igjen fra Mo, og hun, Maya og jeg var på styrketrening i 1 time og 40 minutter.  Det var knallhardt.  Jentene er altså bare super dyktige. Maya strever med armhevinger men står på.  Alexandra tok 3 hangups i første serie.  Girl power. Selv løp jeg også en liten halvtimes tur tidligere på dagen. 

Konemor og jeg har også tatt avgjørelsen om at i morgen blir det Fleinvær -på ubestemt tid.  Bobilen selges for å få økonomi til vårt etterlengtede utbygg.

Men først må vi få Isabell hjem igjen - logistikkoppgaver er det nok av.  Flyet er foreløpig forsinket med en time og 15 minutter – det er sånt som skjer når man er ute og flyr.  Får ta et glass rødvin når hun er hentet i 0100 tida.