Det er NNM i skiskyting på Mo i Rana, og jeg er hjemme...

13.03.16

Litt rart å være hjemme mens Harald drar med to av jentene på NMM - men denne gangen var det helt nødvendig. Jentene har vært syke den ene etter den andre, men for Alexandra henger det veldig igjen.  Selv ble jeg syk allerede fredagen på HL i langrenn og kroppen vil liksom ikke komme over det.. Det har nå vart i 16 dager og jeg innrømmer at jeg er lei :o(  Svette, frysing, halsvondt, hodepine, muskesmerter og dårlig søvn, er vel ikke helt greia for noen...Har vel vasket rundt 15 maskiner denne helga og enda flyter det over av klær.  "Noen" tror at vaskemaskinen henter klærne på og utenfor vaskerommet, putter dem i maskinen, tar dem ut når maskinen er ferdig, henger dem opp til tørk, tar dem av tørkestativet, bretter dem og legger dem pent tilbake i alle skapene... Sånn fungerer ikke maskinen når mor sjøl er i dårlig form.. ;o)

Har slappet av så godt det er mulig for meg...  Klarte å bare rydde litt utenfor døren lørdag og kjøre en bil med søppel til Vikan.  Så var jeg på besøk hos min søster Sissel m/familie og traff der lillebror Remi m/familie.  I dag har jeg, Alexandra og Maya drukket kaffe på hurtigruta Trollfjord sammen med min Svigersøster Trine og hennes barnebarn.  Etterpå dro vi hjem og laget middag til resten av familien som kom fra Mo.

Nå er det kveld, jeg er ferdig pakket for å dra til Alta og klar for ny arbeidsuke som også innebærer tur til Oslo.  Gleder meg til NNM i Alta, tur innom Sørøya for å tømme hytta der for personlige ting (den er solgt) og påske på vakre Fleinvær.  God arbeidsuke til alle sammen :o))