Kloke ord

Det var sånn det sku vær 🌞👍

11.07.18

Vi storkoser oss 🤗
Stillhet, ro - og bare gjøre det en vil. I denne familien innebærer det at noen trener - svært mye - og andre jobber med slåing, raking, gressklipper, maling, knusing av berg m.m. Alexandra multitasker og gjør begge deler 🤗💪🏻💪🏻. For innimellom soling, kaffedrikking og lesing - må vi jo ha noe å ta oss til.

Alexandra trener omtrent 2 økter om dagen, det samme gjør Isabell i Bodø. Isabell var på langtur med piggkjelken på rulleski i går - og pigget i vei litt over 3 timer!! Harald, Alexandra og Beatrice reiser inn til byen 2 dager i uken, for at Isabell og Alexandra skal få trent to økter sammen, der styrketrening er en av de to øktene. Det er helt nødvendig med byturer for de som satser mot ny sesong - det er ikke all trening som er gjennomførbar på Fleinvær.

Jeg har slått meg til ro på Fleinvær og kjenner ikke noe drag mot byen. Jeg er mye mer glad i fuglelyder, enn tung trafikk som raser forbi... Nå er det kveld, klokken er 22:00 og her sitter jeg i godstolen og nyter solen. Det er midnattssol på Sørvær om nettene nå, og ingenting kan måle seg med den herlige frie følelsen man får - av å kjenne de varme strålene brenne lett i hud som antageligvis har fått nok sol i for dag 🌞. Bare å nyte 🤗👌