Jentene i bunad 2019

Høsten, vinter og vår 2018/2019

Betraktninger i en stille stund på Meråker

Det har vært et spesielt år for Team Valen, og hjemmesiden har fått lite oppmerksomhet.

Isabell flyttet til Meråker, for å kunne fortsette bacheloren sin i idrett, med fagkombinasjoner som passer henne som toppidrettsutøver.

Alexandra gikk siste året på idrettslinja på Polarsirkelen, ble rett før jul syk igjen, som tredje sesong på rad. Det ble rett og slett for mye for henne, og "miste" en tredje sesong - så i februar bestemte hun seg for å avslutte som skiskytter og ønsket seg bare hjem til Bodø. På grunn av at hun ikke ble frisk, fikk hun da også bytte skole til Bodø og kom hjem en uke før påske.
Beatrice fullførte sitt 3 år på breddeidrett, og både hun og Alexandra er nå klar for universitetsstudier.

Maya er ferdig med 9. Trinn i grunnskolen og bruker mye av tiden på dans ved Pias ballettstudie. Vi har vært på et flott opptreden i Stormen - og har fått sett hvor mye hun har lært dette året.

Vi voksne har hatt et tøft år helsemessig. Vi startet begge to ut med brystsmerter i november, dager før vi skulle reise på vår årlige sydentur - bare for oss to. Harald kom hjem fra et skirenn med Isabell og det viste seg at vi begge hadde gått rundt med kraftige brystsmerter den helgen. Sta som vi begge er, måtte vi inngå en avtale om at begge skulle gå til hver vår fastlege mandag morgen. Og det gjorde vi. Tekstmeldingen fra Harald kom først: "Jeg blir lagt inn på sykehuset". Svaret fra meg kom rett etterpå: "Jeg og, venter på ambulansen". Så for å gjøre en lang historie kort, så opplevde vi det helt surrealistiske, å havne i seng 1 og seng 2 på akutten. Sydenturen ble avlyst, men vi var ikke snauere enn at da Harald ble skrevet ut fra LHL-sykehuset i Oslo noen dager senere, bestilte vi ny tur og dro direkte til Gran Canaria 🌞. Videre denne vinteren, ble det to operasjoner i magen på meg, med alt for laaang rekovalens. Som avslutning av dette årets utfordringer måtte Harald ha en neseoperasjon. Selvsagt fikk han "sykehusbakterier i operasjonssåret, nå rett før ferien skulle starte. Det førte til en ukes utsettelse på ferien, da han ble lagt inn på sykehuset den helgen vi skulle dra, for å få intravenøs penicillin.

Det har i hovedsak vært et fint år, på tross av sykdom. Mange trivelige stunder med barn, kjærester og barnebarn 💞.

Kobberløpet er det koseligste skirennet jeg ser tilbake til denne vinteren. Barn og kjærester, samt barnebarn samlet 💞. Vi var nesten alle der og heiet på Isabell og to av barnebarna som gikk barnerennet. I dette styrke-rennet viste Isabell imponerende fremgang, og vi må vel slå fast at hun har arvet staheten fra oss begge. Det hun vil får hun til!! 😁