Skiskyting NNM 2016

NNM i skiskyting

11.03. - 13.03.16 Mo i Rana

Isabell, Beatrice og Harald dro til Mo i Rana.  Denne gangen med Volvoen og overnatting på hotell, siden vi "sjuklingan" ble etterlatt hjemme ;o)  Godt var det, for føret over Saltfjellet var ikke det beste, og det hadde nok blitt en ekstra slitsom og strabasiøs tur med bobil på det føret.  Alexandra er fremdeles ikke frisk nok til å konkurrere ute og vil ikke risikere noe før HL i skiskyting.  Sesongen er nok delvis over for henne i år på grunn av sykdom.  Sånn er det bare å være idrettutøver, de blir syk som alle andre folk, men det påvirker prestasjonene i lengre tid enn for oss andre :o)

Fredagen fikk Beatrice en 6. plass, hun skjøt godt men var for treg på standplass.  Lørdag skjøt hun mye raskere, hadde flere bom - men hun går så sterkt i løypa at hun endte opp med en 5. plass.  Godt jobbet!! :o.)  Søndagen gikk Beatrce stafett med 2.laget jenter 13-16 fra Troms.  Hennes lag kom på 4. plass.

Isabell gikk ikke fredag.  Lørdag fikk hun en ny 1. plass med 9 av 10 treff på skytingen.  Supert!! :o)  Søndagen ble det også 1.plass med 18 treff av 20.  Yess!! :o) Dette går rette veien!! :o)