Bobilen 2018

Så kom regnet - og her sitter vi

Å veeeeente på en bobil når sola forsvant

Verkstedet glemte å gjørte bobilen ferdig. 

Jaja - å sånn går nu dagan.  Glad og lystig kom Randi og jeg til Team Verksted i Bodø for å hente bobilen og legge på vei til Torsby i Sverige.  Men akk - så lett skulle det ikke være.  I 11-tida sendte vekstedet SMS om at bobilen var ferdig.  Når vi kommer og skal hente den - så har de glemt å ordne bremselysenen som gjprde at den ikke kunne EUgodkjennes.  Ja - det er mulig.  De skal få noen til å ordne det etter arbeidstid - nå er klokka nesten 1800 og ingen har ringt.  Vi må bare innse at det ikke blir tur i dag.  Egentlig skulle vi reise fredag - men dagene går forbi.  Nytter ikke å bli spesielt forbanna heller.  Men ekstra kjedelig er det at vi skulle kjøre etter sola som i år er et nesten ukjent fenomen.  I går var det strålende vær her i Bodø.  I dag er det igjen regntungt - og slik skal det visst være i ei uke. VI VIL HA SOL!

Så er det slik at ulykker ikke kommer alene.  På vår lille Kia kom batterilyset på og lyser rødt.  Altså - på verksted - det får vente til vi er tilbake.  Volvoen ble rygget på sist fredag - i dag bar det inn for reparasjon på Jakhelln Bil.  En stakkars ungutt fra Haneseth rygget på meg.  Sånt som skjer.  Han var bare ulykkelig.  Men sånn er det - rygger du på en bil som står parkert så vet du hvem som har skylda.  Får håpe han har en vettug leder som vet at "shit happens".  Volvoen skulle forresten inn med service på ABS og en greie til med bremsene uansett.

I dag har jeg også hentet meg en liten containerhenger type Brenderup "superbra" jeg kjøpte på auksjon på Stadssalg.  Nå kan vi kjøre rundt sommer som vinter fullpakket av utstyr uten at bilen er fullstendig nedlastet innvendig.

Ikke minst - i går kveld ble også depositum for sydentur betalt.  Randi og jeg drar til Playa del Ingles på Gran Canaria i en uke 28. november - i år som i fjor - og tilbake til vårt favoritt voksenhotell.  Det kommer til å bli skjønt og noe å gled seg til.

Forresten har jeg tenkt sport også i dag.  NM skiskyting har ingen FH klasser.  Tenkte jeg skulle høre med arrangøren om det ikke er mulig å få til.  Idretten trenger at man viser FH frem.  Antar dog bare spørsmålet blir oppfattet som at jeg er vanskelig.  Men, jeg skal prøve - selv om jeg tror interessen både fra arrangør og NSSF vil være laber.

Helt til slutt - etter at pizzaen fra Pizzabakeren er på vei gjennom kroppen - i dag tror jeg jaggu startdagen for en durabelig slankekur er på sin plass.  Livet er en tynn tråd - man trenger kanskje ikke lage det tøffere enn nødvendig selv.  Bilringer er visstnok farlige for hjertesyke - så da er det vel greit å få dem vekk.  Så vet jeg - etter uttallige forsøk; ingenting er så godt som mat - å kaloriene har en egen evne til å lete meg opp uansett hvor jeg er.