Tromsø skiskytterfestival 2016

Tromsø skiskytterfestival 2016

20. - 21. Februar 2016

En strålende helg i Tromsø går mot slutten, vi takker klubben til jentene i skiskyting: TSSL for god oppfølging, masse god vilje, humør og et godt gjennomført arrangement.
Vi dro fra Bodø ca. klokken 16 fredag. Lagde middag i steikeovnen mens bilen trillet mot Drag og fergen over til Kjøpsvik. Vi ankom Tromsø ca 02:30 natt til lørdag og brukte vel en time på å finne/fylle vann på bobilen. Vel oppe på parkeringen ved skiskytterarenaen, viste det seg at kranen på vasken var sprukket og vannet rant ut over benken. Det var bare å tappe vannet ut igjen...

Lørdag startet med strålende sol og møte med flere kjente fra Troms. Alltid like hyggelig :)

På sprinten tok Isabell 1. plass, Beatrice en 2. plass. Alexandra fikk gå under forutsetning av at hun gikk i sakte tempo, da hun fremdeles ikke er frisk.

På supersprinten ble det nok en 1. plass på Isabell, 3. Plass på Beatrice og 4. Plass på Alexandra.

Alexandra måtte melde seg av dagens fellesstart, da hun våknet med sår hals igjen i morges. Isabell kom på 1. Plass med 13 treff i dag og Beatrice på en ny andre-plass.

Jentene mangler skytetrening på skiskytterbane, så vi krysser fingre og tær for fortgang i å få dette på plass i Bodø.

Helgen ble avsluttet med god middag i hyggelig selskap, før vi startet bobilen med sikte på Bardufoss og skiskytter-trening i regi av TeamValen i morgen :)