Isabell Sjusjøen 22

NC for seniorer

Sjusjøen 21. - 22.01.2017

En flott helg på Sjusjøen er over, og jeg fikk hilse på mange hyggelige og inkluderende mennesker. Latteren sitter løst, følelser er åpne og evnen til å dele; kunnskap, støtte og frustrasjoner - er helt befriende herlig :) Til alle de som jeg møtte - det var et godt møte :)
Vi fløy til Oslo og hentet ut leiebil der. Jeg var litt skeptisk til nytt leiebil-firma og sjekket bilen grundig før vi forlot Gardemoen. Det tok sin tid... Piggfrie dekk gjorde at bilen lett bevegde seg på det glatte føret, men vi rakk frem til Sjusjøen så Isabell fikk prøvd løypa. Isabell gjorde en flott innsats både lørdag og søndag, med god persing av tid i samme løype, samtidig som hun skulle arbeide med å endre teknikk på stakingen. Det klarte hun litt, men det er noe som må jobbes med fremover.

Av og til opplever jeg at vi står alene om utfordringer knyttet til å få forståelse for at Isabell er en toppidrettsutøver som satser og arbeider 750 timer i året for å nå sine mål. At alt hun ønsker er samme muligheter som andre til å melde seg på konkurranser i sin klasse, uten å måtte be om at klassen; "kvinner senior sittende fh" opprettes, at hun må starte sammen med de yngste klassene, eller at klubben til og med nekter å opprette klassen. Å være på Sjusjøen med andre utøvere med syns- og bevegelseshemninger endret mye av alenefølelsen - men jeg blir overgitt over at vi i 2017 virkelig ikke er kommet lenger med inkluderingen i Norge, vårt vakre land.

Sjusjøen, med sin natur og denne helgens fantastiske sol - var en opplevelse. Det var første gang jeg var sjåfør og støttespiller for Isabell under NC-renn. Vauthi, med Per i førersetet - gjorde en kjempejobb med Isabell sine nye ski fra Atomic. Som Isabell utrykker det; hun ble nesten "forelsket" i de nye skiene, og med glidingen fra Vauthi - ble "forelskelsen" kraftig forsterket :)👍👌. All ære til Atomic og Vauthi 👌😀
Posting