Isabell intervju Kobberløpet 2017

25.03.17

Kopperløpet 2016

Isabell ønsket i år å delta i Kobberløpet. Med kraftige bakker både opp og ned, trengte hun noen som sikret henne - så Harald og Alexandra stilte opp 😊. Harald som ekstra brems i de tøffeste bakkene og Alexandra gikk frem og tilbake, slik at hun kunne varsle om utfordringene fremover i løypa. Isabell gikk 23 kilometer og sier selv at hun brukte mye krefter på de 10 første kilometerene og at hun var sliten de siste 13, men bet det i seg 👍.
Les mer
NM Lygna 2017

Lygna 02.01.17

NM i langrenn 2017

Harald og Isabell reiste sørover torsdag morgen og Isabell fikk prøvd løypene.  Fredag startet hun ut 09:30 og fikk prøvd seg i utfordrende både opp- og nedoverbakker.  Hun har fremdeles mye å hente inn av tid på utviklingen av teknikk i piggingen og satsingen i nedoverbakker - det er hun svært bevisst på selv :)  Men planen hennes er fremdeles langsiktig - så vi har alle noe å se frem i mot:)  I dag fikk hun sølv i NM - FH kvinner senior sittende.

2. februar 2017 Les mer
Isabell Sjusjøen 22

Sjusjøen 21. - 22.01.2017

NC for seniorer

En flott helg på Sjusjøen er over, og jeg fikk hilse på mange hyggelige og inkluderende mennesker. Latteren sitter løst, følelser er åpne og evnen til å dele; kunnskap, støtte og frustrasjoner - er helt befriende herlig :) Til alle de som jeg møtte - det var et godt møte :)
Les mer
1 Bilde A 1

Mo: Skillevollen 15.01.16

Nordlandscup skiskyting

Å stå opp grytidlig for å kjøre kolonne over Saltfjellet, er ingen problem når man har en stødig sjåfør - slik at alle andre kan sove i bilen. Alexandra og Maya fikk begge sine første 1. plasser i Nordlandscupen i dag, mens Beatrice gikk inn til 2. plass. En flott dag på tur med 3 blide jenter :)
15. januar 2017 Les mer
Fellesbilde kretssamling Skonseng

8. - 9.9.16

Kretssamling i skiskyting Nordland

Mo i Rana, Skonseng
9. september 2016 Les mer
U6 klar til start A og B

Tidaholm 11. - 16.07.16

U6

Harald tok med seg Isabell, Maya, Beatrice og Alexandra til Tidaholm.  Maya, Beatrice og Alexandra deltok for første gang i U6, mens Isabell brukte uken til å trene sykkel og på egen hånd og slynge sammens med Harald.

Beatrice hadde et fall i første ritt, mens Alexandra fikk problemer med girene.  Jentene konkurrerte for første gang mot de beste syklistene i sine klasser fra hele Europa, og måtte bare stå på; læringskurven var bratt - men ingen av dem gav seg :o).  Denne uken fikk de oppleve sykkelmiljøet tett på og traff mange hyggelige mennesker.   

Les mer
folgefonna bilde av skiheisen 2016

Folgefonna 2. - 7. juli 2016

Samling for rekruttlandslaget i Langrenn og skiskyting

Isabell gikk glipp av Rihanna-konsert med oss andre ;o) og reiste med rekruttlandslaget til Jondal tidlig om morgenen den 2. juni.  Resten av Team Valen reiste etter den 3.7 og fikk syklet i vakre Jondal, gått fjellturer og gått på ski på Folgefonna.

Isabell har en god utvikling og det går godt fremover etter operasjonen.  Fremdeles er det slik at hun har smerter i foten ved for høy belastning og hun må være nøye med hva hun gjør og kjenne etter på sine begrensninger.  Hun måtte avslutte en treningsøkt på Folgefonna litt før de andre en dag, og måtte til slutt gå baklengs ned fjellet for å hindre overtråkk en annen dag.  Hun er dyktig til å følge signalene, og tar sine forholdsregler sammen med trenerne.

 

Les mer
Stående skyting framfra Bardufoss 2016

26. - 31.06.16

Samling for regionlaget for Troms- og Finnmark i skiskyting

Så gikk turen nordover for Beatrice og Alexandra, til Bardufoss og Bardufosstun.  Her trente de sammen med regionlaget for Troms og Finnmark, før de tok fly til Oslo igjen og møtte familien der for å dra på konsert med Rihanna.  Jentene hadde en læringsrik og god treningssamling og kom tilbake målbevist og med klare treningsoppgaver.

Les mer

21. - 26.06.2016

Åpen juniorsamling i skiskyting på Natrudstilen

Alexandra og Beatrice reise for første gang alene med skiskyttervåpen på samling.  Det ble en lang reise med mye baggasje og glad var de, da en hyggelig skiskytter-trener plukket dem opp når de måtte gå de siste kilometerene til Natrudstilen, etter å ha tatt fly, tog og bussen fra togstasjonen mot Sjusjøen.  Hyggelig gjort å kjøre jentene med baggasje frem :o)  Jentene hadde en lærerik uke og ble kjørt ned til togstasjonen, der de tok toget til Gardemoen - for å fly nordover på neste skiskyttersamling på Bardufoss.  Her er det bare å stå på!!

Les mer
B sølv UM 2016

Levanger 5. - 7.8.16

UM i sykling (Ungdommenes Norgesmesterskap)

Alexandra var fremdeles syk og fikk ikke dratt.  Beatrice syklet seg til en Sølvmedalje på lørdag og en fantastisk Bronsjemedalje søndag!!  Helt utrolig bra - hun er i stigende form :o)  Maya syklet til Bronsjemedalje i begge sine ritt lørdag.  Vi tar hatten av og gratulerer dem begge :o))))

Les mer