For mye sykdom tar knekken på motivasjonen

Alexandra har avsluttet sin satsing

Les mer
Logo junior NM skiskyting

Simostranda 31.01 - 03.02.2018

NM i Skiskyting

Alexandra reiste fra Mo i Rana på nattmorgenen onsdag, mens pappavalen reiste fra Bodø omtrent samtidig 🌞👍
2. februar 2018 Les mer
Skillevollen 260417

13.01 og 14.01.18

NC2 Hattfjelldal

Alexandra skal delta i Nordlandscup i skiskyting til helgen, etter en lang høst med mye sykdom. Det vil bli en forsøkskonkurranse for henne, for å se på formen. Uansett, gleder hun seg til å dra tilbake til Hattfjelldal og gjøre det beste hun kan i denne omgangen :). Når pappaValen er på Hamar med Isabell, er det flott at Alexandra får sitte på med andre i klubben frem og tilbake, samt overnatte på skolen.  De beste ønsker - vi krysser fingrene for deg.

9. januar 2018 Les mer
Trening rulle Klubben

2.6 - 5.6.17

Treningssamling i Østersund

Alexandra fikk søndag den 28.04.17 trent med juniorene på Bossmo og Ytteren, denne helgen er hun på samling med dem i Østersund
Les mer
Stående skyting framfra Bardufoss 2016

26. - 31.06.16

Samling for regionlaget for Troms- og Finnmark i skiskyting

Så gikk turen nordover for Beatrice og Alexandra, til Bardufoss og Bardufosstun.  Her trente de sammen med regionlaget for Troms og Finnmark, før de tok fly til Oslo igjen og møtte familien der for å dra på konsert med Rihanna.  Jentene hadde en læringsrik og god treningssamling og kom tilbake målbevist og med klare treningsoppgaver.

Les mer

21. - 26.06.2016

Åpen juniorsamling i skiskyting på Natrudstilen

Alexandra og Beatrice reise for første gang alene med skiskyttervåpen på samling.  Det ble en lang reise med mye baggasje og glad var de, da en hyggelig skiskytter-trener plukket dem opp når de måtte gå de siste kilometerene til Natrudstilen, etter å ha tatt fly, tog og bussen fra togstasjonen mot Sjusjøen.  Hyggelig gjort å kjøre jentene med baggasje frem :o)  Jentene hadde en lærerik uke og ble kjørt ned til togstasjonen, der de tok toget til Gardemoen - for å fly nordover på neste skiskyttersamling på Bardufoss.  Her er det bare å stå på!!

Les mer
Stående skyting første samling 2016

10. - 14.08.16

Samling for regionlaget for Troms- og Finnmark i skiskyting

Alexandra Angelin reiste i morges til Alta for å delta på samlingen.  Hun går fremdeles på antibiotika etter halsbetennelse som satte henne helt ut for ca. 14 dager siden.  I dag trente hun bare 1 time, mens de andre trente 1,5.  Topp at hun er i gang igjen :o).  Første gang hun reiser helt alene på samling, vi ønsker henne en flott samling

Les mer
Alexandra ski 2016

2016

Uttak Young Star - Reserve region Nord

Så artig at Alexandra ble tatt ut som nr. 4 og dermed reserve jente for region nord i Young Star 2016.  Vi gratulerer alle løperne og ønsker dem alle lykke til i årets Young Star som arrangeres i Holmenkollen onsdag 2.mars i forbindelse med VM i skiskyting.

Se: https://www.skiskyting.no/no/kretser/region_nord/troms_ssk/nyheter/Young+Star+2016+%E2%80%93+Uttak.b7C_wBjQ4X.ips

Se bilder

21. - 26. Juni 2015

Holmenkollen Biathlon

Les mer

13.03.15

Tror formen er på tur

Det har vært mye feber og sykdom på meg denne sesongen.  Forrige uke fikk jeg til alt overmål spysjuka - lite artig :o((  Likevel gikk jeg 5-mannsstafett i Rotsund lørdag, det skulle bare være gøy, og det ble det :o))  Familien vant Mix bedriftsklassen :o))  Søndag kom jeg sist av de 3 som gikk i min klasse, men var fornøyd med å være 2:50 bak vinnertiden.  Det viser at jeg er på tur opp igjen - håper jeg...  I morgen er det skiskyting her på Skjervøy, skummelt mye vind - så vi får se hvordan det går ;o))

Les mer