B sølv UM 2016

Levanger 5. - 7.8.16

UM i sykling (Ungdommenes Norgesmesterskap)

Alexandra var fremdeles syk og fikk ikke dratt.  Beatrice syklet seg til en Sølvmedalje på lørdag og en fantastisk Bronsjemedalje søndag!!  Helt utrolig bra - hun er i stigende form :o)  Maya syklet til Bronsjemedalje i begge sine ritt lørdag.  Vi tar hatten av og gratulerer dem begge :o))))

Les mer

1. - 5.08.16

Sommereventyret på Meråker

Maya har deltatt på skiskytterskole under sommereventyret i Meråker.  Hun har hatt en flott uke, fått mye god trening, truffet personer hun ser opp til og har hatt det gøy sosialt.  Tommelen opp :o)

Les mer

24.01.2015

Jeg ELSKER pølse med brød

Jeg elsker pølse med brød.  Det er det eneste jeg vil ha når jeg blir spurt om hva vi skal ha til middag :o)))  Her om dagen maste jeg på pappa igjen, han sa selvfølgelig nei:( - det er sjelden vi har pølser med brød...  Men så sa han; at hvis jeg viste hva jeg var god for på neste skirenn - skulle jeg ikke bare få en pølse med brød... jeg skulle få 2!!!  Jeg liker ikke å bli svett og jeg liker ikke å slite meg ut - men jeg liker å gå på ski :o)  OK, for 2 pølser med brød, kan jeg også bli svett :o)))  Så i dag gikk jeg som bare det, ble både svett og sliten - og jeg fikk 2 pølser med brød.  Likevel, det var ikke pølsene som var det beste :o))).... Det beste var plasseringen min - den var bedre enn den noen gang har vært.  Jeg lurer på om jeg ble lurt?.... ;o))))

Les mer

12.01.14

Huff det er kaldt

I dag ble skitreninga avlyst på grunn av kulden.  Det betyr at jeg drar i svømmehallen og koser meg der med andre barn fra skigruppa :o)  For tenk det, nå er vi så store at vi kan gå i svømmehallen alene :o))  Artig dag, masse ute, lekt og herjet!! Jeg er med andre ord ikke skremt av kulda ;o)...

Les mer

17. - 19. oktober 2014

Bardufosstun

20. oktober 2014 Les mer